Нажаль, перекладено не весь текст на сайті на українську мову. Просимо вибачення за тимчасові незручності.

0
Ваш кошик покупок ще порожній!

Бюстгальтер балконет Dimanche Viviene 1581

1 525 грн.

* Обов'язкові поля

  • Виробник: Dimanche
  • Країна: Італія
  • Артикул: Viviene 1581
  • https://iodonna.com.ua/nizhnee-bel-e/komplekty-bel-ja.html
  • Обмін і повернення
Бюстгальтер балконет Dimanche Viviene 1581
Деталі

Натхненний шепотом Паризьких ранків, бюстгальтер Viviene обіцяє миті невимушеного шику. Представлений як шедевр, він поєднує в собі ніжність гіпюру і практичність мікрофібри, обіцяючи кожній пані не тільки ідеальну підтримку, а й витончений стиль.
Формований балконет з магічним пуш-ап на кісточках перетворює його не просто на спідню білизну, а на ключ до впевненості. Легкий гіпюр, прикрашений геометричними мотивами, немов голоси з минулого, розповідає про таємниці елегантності, а м'яка мікрофібра ніжно торкається шкіри, оберігаючи її. Будь-який рух у ньому - це танець впевненості та стилю.
Тонкі, немов павутинка мрій, бретелі легко адаптуються, обіцяючи комфорт і свободу. Атласна стрічка, переплітаючись із металевою пряжкою між чашечками, вносить акцент загадковості. Кожен елемент цієї моделі наповнений пристрастю до деталей і бажанням зробити кожен день особливим.
Колекція Viviene - це гімн жіночій красі та комфорту, мелодія, що не затихає, коли переступаєш поріг дому. Це доказ того, що кожна жінка заслуговує на відчуття розкоші щодня.

Напишіть власний відгук
Не пропусти нічого цікавого!
Вам потрібна допомога?
Новинки