На пляж неможливо вирушити ні без купальника, ні без пляжної сумки. Причому цей елемент гардеробу теж має бути стильним та відповідним модним тенденціям. Варто відзначити, що в літньому сезоні 2019 у тренді – оригінальні фасони та яскраві кольори.

Найактуальніші моделі

Пляжний одяг сьогодні повинен бути не тільки красивим, а й функціональним. Це стосується аксесуарів, тому багато сумок адаптовані для зручного відпочинку. Мова, в першу чергу, про сумки-килимки і сумки-лежаки. Вони відрізняються розмірами, але за своєю суттю є трансформерами, і виготовляються із досить міцних тканин.

Інший вид сумок-трансформерів – ті, що перетворюються на рюкзак. Поширені сумки-мішки з м'яких матеріалів з мінімумом декоративних елементів. Для пляжу дуже зручні сумки-сітки, з якими можна не боятися влучення ні вологи, ні піску.

 

 

Але раніше такі аксесуари виглядали зовсім просто, по-спортивному, тому багато дівчат від них відмовлялися. Тепер можна поєднати зручність та естетику – у нас в асортименті представлені сумки Marc & Andre, які виготовлені з міцного мережива.

Любителі оригінальних речей можуть вибрати для себе моделі з надувною подушкою або прозорі пластикові сумки – вони стійкі до вологи, але не приховують їх вмісту. Хоча найнепрактичнішими є в'язані аксесуари – вони розмокають і брудняться.

Стилі та забарвлення

Є те, що ніколи не виходить із моди – морська тематика входить до цього списку. Така сумка, наприклад, модель Marc & Andre BA18-05 буде актуальна не один сезон поспіль, так що може стати відмінною основою колекції. Смужка в принципі ідеальний принт для літніх аксесуарів, і якщо підібрати варіант у коричневих тонах модель Del Mare 13704.044-32, то з ним ідеально поєднуватимуться будь-які модні купальники 2019 року.

 

 

 

Завжди оригінально виглядає принт із тваринами – котиками, рибками. Він піднімає настрій, робить образ цікавим, молодіжним і говорить про безпосередність тієї дівчини, що обрала для себе такий аксесуар. Ідеально відповідає тренду пляжна сумка Del Mare 13704.046-22, яка втілила у собі всі тенденції у кольорах та принті.

 

Продовжуючи тему кольорів, можна сказати, що найактуальнішими у сезоні 2019 є:

  • Білий – нейтральний варіант, який чудово вписується в будь-який гардероб.
  • Червоний – для літа найкраще зупиняти вибір на світлих коралових відтінках.
  • Зелений – цього сезону будуть затребувані його смарагдові та салатні відтінки.
  • Бірюзовий – саме цей різновид блакитного найкраще підходить для пляжу.
  • Цікаво виглядатимуть і монохромні моделі, а також сумки металевих кольорів (добрий приклад – модель Del Mare 10-03), які привертають до себе загальну увагу.

А якщо купальник обраний однотонний, то його чудово підкреслить сумка з орнаментами – у 2019 у тренді також квіткові принти, і що щільніше буде набитий малюнок, то краще.

 

 

Правила вибору

Щоб пляжна сумка радувала не лише зовнішнім виглядом, а й використанням, потрібно:

 

  1. Вибрати модель, яка гармонує з купальником та парео. Купальники Лорін відмінно поєднуються з моделями в каталозі, тому зробити це неважко.
  2. Переконатися, що сумка містить у собі все необхідне відпочинку (з особистого досвіду).
  3. Подивитися на ручки – вони повинні бути щільними та міцно пришитими.
  4. Перевірити матеріал – дуже міцні щільний поліестер, бавовна тощо.

У нашому інтернет-магазині можна купити всі необхідні речі для пляжного відпочинку – сумки, купальники, парео, туніки та інше. Ми пропонуємо дуже вигідні умови як за вартістю, так і з доставки товарів.