Деякі предмети жіночого гардеробу, що чудово підкреслюють переваги фігури і надають вигляду своєрідну «родзинку», мають досить відвертий виріз на спинці. До такого одягу складно підібрати звичайну, навіть дуже вишукану білизну, адже це виглядатиме вульгарно та некрасиво. Оптимальне рішення в такому випадку – купити бюстгальтер з гарною спиною та бажано зі знімними бретелями.

 

 

Сучасними дизайнерами випускаються стильні моделі ліфчиків-трансформерів, які можна носити як традиційні ліфи, а при необхідності прибирати лямки, міняти спинку на силіконову вставку і надягати бюстгальтер, що трансформувався, під відкритий вбрання. Підбираючи такий бюстгальтер, необхідно враховувати, що він оптимально підходить для жінок з невеликим бюстом. Для пишногрудих представниць прекрасної статі цей ліф швидше принесе дискомфорт, а не надасть образу сексуальності.

 

Дуже популярні сьогодні бюстгальтери в стилі Backless – спинка у них є еластичною стрічкою із застібками. Вони підходять для нарядів з вирізом середньої довжини, оскільки такий бюст із силіконовою спиною, і він майже непомітний на шкірі і не притягує до себе погляди оточуючих.

 

 

В даний час в тренді будуарний стиль з його традицією носити спідню білизну на увазі у всіх. З цієї причини цілком доречним у вирізі наряду з відкритою спинкою буде стильний ліфчик без кісточок і пуш-ап. Це, наприклад, можливо мереживний ліфчик-бюстьє, ліфчик-бандо або бралет.

 

Відмінним варіантом ліфчика під сукню з відкритою спинкою є силіконовий бюстик. Він комфортний, практично невидимий під одягом, але водночас залишає відкриту спину. Але не варто забувати про те, що, якщо температура повітря на вулиці дуже висока, і у вас відбувається рясна потовиділення, потрібно стежити за тим, щоб ліф не відклеївся, що часто відбувається у цих виробів.

 

 

Ліф-балконет з бретелями, що відстібаються або без них оптимально підходить під трендові в цьому сезоні топики, блузки і сукні з опущеною лінією декольте. Загалом чудово тримають груди бюстгальтери без лямок, але з широкою спинкою. Для жінок з невеликими грудьми підійдуть топи-бандо, що представляють смугу еластичного матеріалу і дозволяють носити предмети гардеробу з відкритими плічками.

 

Також популярні ліфи-трансформери з лямками, що модифікуються, і спинкою, що дає можливість їх закріплення під грудьми і на талії. Крім цього, є особливі бюстгальтери без спини, які також бувають ще й без бретельок (для нарядів з відкритою спиною і без лямок) або з бретельками, що кріпляться за плечі (для нарядів з відкритою спинкою на лямках).

 

Виходячи з ситуації та відтінку сукні, підбирайте білий, чорний або бежевий ліфчик. Перший буде доречний у білому образі, другий - з чорним, пастельними відтінками або навіть з білим (якщо ви вирішите одягнутися як француженка і носити чорний бюстгальтер з білим вбранням). Ну, а мереживні бюстгальтери бежевого кольору, що майже зливаються з відтінком шкіри, підійдуть під будь-який образ.

 

Як ви вже встигли помітити, трохи пристосувавши, можна підібрати ідеальний бюстгальтер під будь-яку сукню з відкритою спиною і виглядати чудово в будь-якій ситуації.