Нажаль, перекладено не весь текст на сайті на українську мову. Просимо вибачення за тимчасові незручності.

0
Ваш кошик покупок ще порожній!
Хіт Довгий шовковий халат із запахом Mia-Mia Lilianna 5999

Довгий шовковий халат із запахом Mia-Mia Lilianna 5999

3 583 грн.

* Обов'язкові поля

  • Виробник: Mia-Mia
  • Країна: Італія
  • Артикул: Lilianna 5999
  • https://iodonna.com.ua/nizhnee-bel-e/komplekty-bel-ja.html
  • Обмін і повернення
Довгий шовковий халат із запахом Mia-Mia Lilianna 5999
Деталі

У театрі життя, де кожен день - це новий акт, а кожна зустріч - це сцена, халат "Lilianna" від Mia-Mia постає як вишуканий костюм для головної актриси. Цей халат не просто частина гардероба, це втілення високого стилю і бездоганного смаку, подібно до творів самого Вайльда.

Одягнена в цей халат, кожна жінка перетворюється на героїню вишуканої п'єси, де кожен її жест і рух навіюють думки про вічну красу і неминущу чарівність. Натуральний шовк, що плавно лягає на шкіру, нагадує про легкість буття, а кремовий колір з квітковим принтом немов переносить в епоху Відродження, де кожен елемент одягу - це витвір мистецтва.

Широкі рукави, прикрашені білим ажурним мереживом, додають вишуканості, а зав'язки на запах підкреслюють витонченість силуету. У цьому халаті кожна жінка почуватиметься королевою, володаркою свого маленького світу витонченості та комфорту.

Вайльд би написав про нього як про символ вічної краси, про втілення жіночності та вишуканості, що незмінно залишається поза часом. У цьому халаті, італійська майстерність і якість матеріалу - 70% натуральний шовк, 25% поліестер, 5% еластан - гармонійно поєднуються, створюючи щось більше, ніж просто предмет одягу. Це - поезія, обгорнута в шовк.

Напишіть власний відгук
Не пропусти нічого цікавого!
Вам потрібна допомога?
Новинки